CV de Haoiboerkes

Hooge MierdeRaad van 11

Bij de Haoiboerkes telt een Raad van Elf ook echt 11 leden. Samen met Prins en Adjudant staat carnaval dus onder leiding van een groep van in totaal dertien mensen.
Het is intussen al heel wat jaren geleden, dat De Haoiboerkes carnaval konden doorkomen met een Raad van Elf, die de gehele carnavalsperiode een vaste bezetting had.
Tegenwoordig is dat anders geregeld. De Raad van Elf treedt tegenwoordig aan in wisselende samenstelling. De elf leden van de Raad komen uit een groep van ruim twintig fanatieke mensen, waarvan de leeftijd zo’n beetje schommelt tussen de 18 en 65 jaar. Op deze manier is het werk voor de Raad van Elf goed te combineren met andere dingen die mensen met carnaval willen doen (bijvoorbeeld een avondje stappen met de eigen familie of met de vriendengroep). Ook kan het raadslidmaatschap op deze manier betaalbaar worden gehouden. Heel kenmerkend van de Raad is, dat het een héél erg hechte en gezellige groep is, ongeacht de samenstelling.

In 2023 hebben de volgende personen zitting in de Raad van Elf:
Bas van den Borne, Ben van den Borne,  Jeroen van den  Borne,  Mark van den Borne, Eric Bruininx, Bart van Gestel, Christian van Gisbergen, Harrie van Gool, Daan Hendrikx, Stan Hollebekkers, Corné Jansen, Corné de Kort, Niels Leijen, Jort Luijten, Matt Luijten, Thom van Raak, Frank Schellekens, Eric Voets, Joris Vissers, Ron Vosters, Geert Wouters, Gerwen Wouters.
Wil jij ook best wel deel uitmaken van zo’n gezellige groep mensen en op die manier jouw steentje bijdragen aan carnaval? Laat het ons dan eventjes weten op haoiboerkes@outlook.com !!!